Het adres voor makelaars in Spanje

Succesvol huizen verkopen voor makelaars in Spanje

Makelaars in Spanje die huizen willen verkopen, kunnen succesvol gebruik maken van het nummer 1 online verkoopplatform: Best Home Plaza. Ons platform voor makelaars is zeer in trek bij potentiële kopers uit heel Europa. Dus bent u makelaar in Spanje of wilt u uw huis verkopen in Spanje? Dan is Best Home Plaza ‘the place to be’. Op ons platform kunt u voordelig en eenvoudig uw huizenaanbod eenvoudig onder de aandacht brengen van de vele geïnteresseerden die graag een huis in Spanje willen kopen. Ook mensen die graag binnen Spanje willen verhuizen, kunnen zo makkelijk een nieuw huis ontdekken en direct met u in contact komen. Zo kunt u eenvoudig uw vastgoed in Spanje verkopen. Hieronder vertellen we u meer over wat we u als (Nederlandse) makelaar in Spanje kunnen bieden. Onze website trekt elke maand ruim 150.000 geïnteresseerde bezoekers. Voor een (Nederlandse) makelaar in Spanje was een huis verkopen nog nooit zo makkelijk!

Een greep uit ons woningaanbod in Spanje:

Meer over Best Home Plaza

Best Home Plaza is een onafhankelijk vastgoedportaal dat kopers en verkopers van een huis in Spanje dichter bij elkaar brengt. Dankzij een inventief marketingconcept, zorgen wij ervoor dat de te verkopen objecten op onze website, in heel Europa onder de aandacht worden gebracht bij potentiële kopers die op zoek zijn naar een specifiek vastgoedobject met bepaalde kenmerken in een bepaald gebied in Spanje, dat ze graag willen kopen.

Welke huizen verkopen in Spanje?

Makelaars in Spanje en andere partijen die een huis willen verkopen kunnen op ons portaal onder andere terecht voor het verkopen van:

 • Appartementen
 • Huizen
 • Villas
 • Commercieel vastgoed
 • Percelen

Waarom als makelaar kiezen voor Best Home Plaza?

Wat heeft Best Home Plaza voor u als makelaar in Spanje te bieden? We hebben de voordelen voor u hieronder overzichtelijk op een rijtje gezet:

 • Maandelijks ruim 150.000 potentiële kopers op onze site
 • Website in liefst 6 talen!
 • Mogelijkheid om huizen als favoriet uit te lichten
 • Advertenties plaatsen voor € 300,- per drie maanden of € 1000,- per jaar
 • Bulk-import via live feed wordt dagelijks automatisch bijgewerkt
 • Eén huis plaatsen ook mogelijk
 • Kopers kunnen direct online en fysieke bezichtiging bij u inplannen
 • 360⁰ virtual tour video’s toevoegen
 • Introductie van u als (Nederlandse) makelaar met logo met BHP-keurmerk

BHP keurmerk voor makelaars in Spanje

Om uw potentiële kopers het volste vertrouwen te bieden om via Best Home Plaza een huis in Spanje te kopen, bieden wij hen de garantie dat ze dat doen betrouwbare en kwalitatief goede (Nederlandse) makelaars in Spanje. Daarvoor hebben wij het Best Home Plaza-keurmerk in het leven geroepen. Met dit BHP-keurmerk bieden wij de koper zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn namelijk een onafhankelijk opererend platform. Wij zijn elke dag actief de beste (Nederlandse) makelaars te koppelen aan Best Home Plaza. Klanten kunnen de bij ons aangesloten makelaars eenvoudig vergelijken op basis van de klantbeoordelingen. Daarmee kiezen ze gegarandeerd voor een kwalitatief goede makelaar. Zeker bij het kopen en verkopen van vastgoed in Spanje is zekerheid voor de klant onmisbaar.

Gebouwinspectie

Bij het verkopen van huizen in Spanje, wilt u soms ook een bouwkundige keuring van een object laten uitvoeren om aan de wettelijke informatieplicht te voldoen. Met een verkoopinspectie geeft u potentiële kopers een helder beeld van de staat waarin de woning verkeert. De voordelen van het laten uitvoeren van een gebouwinspectie zijn:
 • Direct inzicht in de staat van de woning
 • Een extra hulpmiddel tijdens onderhandelingen
 • Professioneel objectief rapport
Voor de verkoop kunt u als makelaar uiteraard ook volstaan met een basisinspectie. Maar met een volwaardige verkooprapportage, verloopt de verkoop van een huis in Spanje voorspoediger. U voorkomt zo bijvoorbeeld discussies met ‘architecten’ die aspirant-kopers vaak met zich meebrengen om te beoordelen of zij een goede koop doen voor de juiste prijs. Kopers vinden het daarom prettig om een complete verkooprapportage in te zien, waarin mogelijk bouwkundige gebreken opgesomd staan, met ondersteunende kleurenfoto’s, die zijn verwerkt in de (vraag)prijs van het huis.

(juridische) Begeleiding in eigen taal bij huis verkopen in Spanje

De verkoop en overdracht van een woning of ander vastgoed verloopt in Spanje heel anders dan in andere landen. Dat proces kan zelfs voor makelaars in Spanje ingewikkeld zijn. Ook de notaris heeft bijvoorbeeld een minder prominente rol. Als verkoper heeft u daardoor een grotere eigen verantwoordelijkheid. Ook is de Spaanse taal voor veel buitenlanders een uitdaging en zijn zij niet op de hoogte van de lokale gebruiken. Onze partner Vastgoed Advocaat Spanje kan u daarbij perfect ondersteunen in de vorm van een Spaanse advocaat en een Nederlandse juridisch contactpersoon. De jurist ondersteunt u en beantwoordt al uw vragen. De vakkundige en ervaren Spaanse advocaten, begeleiden u in iedere fase van het verkoopproces. Van onderhandelingen over de koopsom, het controleren van de (koop)akte tot de sleuteloverdracht.

Direct online bezichtiging inplannen

Erg handig voor makelaars in Spanje, is dat potentiële kopers van een huis uit uw portfolio, via ons platform direct bij u een online bezichtiging kunnen inplannen. Het online bezichtigen van een huis is op dit moment zeer populair. Zeker omdat mensen in Spanje vaak grote afstanden moeten afleggen. Het geeft hen een goede eerste indruk van de woning. Ander voordeel van de online bezichtiging is dat mensen ook vanuit het buitenland makkelijk en snel een woning in Spanje kunnen bekijken. Op basis hiervan beslissen ze meestal daarna ook of ze een fysieke bezichtiging willen doen. Online bezichtigen kan de koper doen vanachter zijn of haar computerscherm, tablet of smartphone. Tijdens een online bezichtiging loopt u als makelaar door het huis, terwijl de mogelijke koper via een live-verbinding meekijkt en vragen kan stellen aan u.

Ook direct fysieke bezichtiging inplannen

Uiteraard is ook een fysieke bezichtiging inplannen bij makelaars in Spanje via ons platform geen probleem. Want er gaat natuurlijk niets boven een fysieke bezichtiging. Mensen willen het liefst ook echt de sfeer proeven van een woning en de omgeving als ze het huis gaan bekijken. Ook voor u, als verkoper van een huis in Spanje, gaat er natuurlijk niets boven een bezichtiging van een huis in het echt. U kunt ter plekke meer uitleggen over de voordelen en andere aandachtspunten van het huis.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Potentiële kopers die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws, updates en speciale aanbiedingen van makelaars die een huis verkopen in Spanje, kunnen zich inschrijven voor de periodieke nieuwsbrief van Best Home Plaza. Dat maakt ons platform voor makelaars in Spanje extra aantrekkelijk.

Contact met Best Home Plaza

Wilt u als makelaar in Spanje meer weten over het verkopen van een huis in dit prachtige land, of wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons portaal? Neem dan gerust contact met ons op via info@besthomeplaza.com.

Compare listings

Compare